0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان
Dietary flavonoids with diverse anticancer properties
نویسندگان :
Elham Ansarian
1
Mandana Bimakr
2
Ali Ganjloo
3
1- دانشگاه تبریز
2- دانشگاه زنجان
3- دانشگاه زنجان
کلمات کلیدی :
Free radicals،Phytochemicals،Cancer،Flavonoid compounds،Antioxidant effects
چکیده :
Free radicals are responsible for oxidative stress in cells and cause degenerative diseases such as cancer. The use of herbal substances to prevent cancer has increased significantly in recent decades. The consumption of antioxidants seems to be necessary due to their preventive effect. Polyphenols are powerful antioxidants with healthy effects on humans. These compounds exert their effects through various mechanisms and prevent chronic diseases (such as cancer) in humans. Polyphenols are free aglycones glycosidic esters flavonoids and non-flavonoid compounds. The anticancer potential of polyphenols depends on their structures. This review discusses the current status of studies on anti-cancer and the antioxidative effects of these compounds.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
خواص ضد اکسایش عصارههای دو گونهی مرزه بختیاری و معمولی
پرستو علیپور سامانی - منصوره قوام
Effectiveness of using nutrient nanoparticles in cancer prevention
Maryam Heydari - Sajedeh Eghbali - Zahra Rezvani
سنتز و بارگذاری کورکومین در داخل نانوذره فلزی آلی و برسی رهایش آن در دو محیط شبیهساز بافت تومور و عادی بدن
مصطفی بشیری برازنده
نقش فضاهای سبز و اجتماع پذیر انسان ساخت در تحرک پذیری و کاهش استرس، راهی به سوی پیشگیری از بیماری سرطان
مریم کلامی - مهدی ذبیحیان - صدف طهیری
غنی سازی تخم مرغ با اسید پونیسیک راهی نوین برای کمک به پیشگیری از سرطان
علیرضا قراگوزلو - فرشید خیری - جواد نصر - مصطفی فغانی
بررسی تاثیر نانو ذرات اکسید روی بر میزان مرگ و میر سلول های سرطانی معده رده سلولی AGS
شیوا کل آذر - سلمان مهاجرمازندرانی - لطیفه کریمزاده بارده ای - محمد رستمی
بررسی پارامترهای تولید رادیو ایزوتوپ زیرکونیوم-89 تحت واکنش 89Y(p,n)89Zr
مرتضی تقیلو - یوسفعلی عابدینی - طیب کاکاوند - مهدی صادقی
PLA/Wax Scaffolds Enhance Wharton's Jelly-derived Mesenchymal Stem Cells for Blood Cancer Treatment and Prevention
Hamidreza Golian - Mehrdad Hoseinzade - Neda Asl-Estiyari - Amir-Arshiya Vala-Mohammadi - Armin Hosein-Beiki - Shilan Nasri - Narges Khoeini - Morteza Eskandari
پلیفنولهای طبیعی بهعنوان عوامل ضد اکسایش در پیشگیری از سرطان
مریم منافی مقدم - علی رمضانی
نقش نان های فراسودمند بر بهبود تغذیه و پیشگیری از سرطان
فاطمه قلیزاده - ماندانا بیمکر - علی گنجلو
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.5