0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان
The anticancer effects of coffee
نویسندگان :
Fatemeh Sadat Jafarzadeh
1
Zohreh Zahraei
2
1- دانشگاه کاشان
2- دانشگاه کاشان
کلمات کلیدی :
Antioxidant properties،Cancer،Coffee
چکیده :
Coffee is one of the world's most common and widely consumed drinks. The potential relationship between coffee and cancer is one of the most controversial topics in society because coffee consumption is a factor in preventing the development of cancer. However, there are also many debates surrounding the effects of consuming coffee. This article aims to explore the causes and effects of coffee on cancer and examine its impact on all types of cancers.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
روشهای بررسی فعالیت ضد اکسیدانی های طبیعی در گیاهان
منصوره قوام
Harnessing the Power of Berberis integerrima L.: Anti-Melanoma Effects and Cancer Prevention Strategies
Fatemeh Eslami - Zahra Rezvani - Hadi Ghasemi
شناسایی سرطان سینه با نمودار کنترل آماری چندمتغیره ناپارامتری
رباب افشاری
اثر تمرینات هوازی و مقاومتی در پیشگیری و درمان سرطان
منصوره کریمی - مهسا احمدی - محدثه قلی آبادی - دانیال سپاهی - نرگس چنارانی - معصومه الیاسی - پرنیا مرحمتی - فاطمه حمزه نژاد - سمانه خوجه - الناز معقولی
تاثیر تمرین هوازی رت های پدر و مادر قبل از بارداری و فعالیت بدنی رت مادر حین بارداری بربیان ژن p53 و Bcl2 بافت رحم فرزندان ماده آن ها
فاطمه اوصانلو - علی سیاح - اکرم کریمی اصل
بررسی تاثیر نانو ذرات اکسید روی بر میزان مرگ و میر سلول های سرطانی معده رده سلولی AGS
شیوا کل آذر - سلمان مهاجرمازندرانی - لطیفه کریمزاده بارده ای - محمد رستمی
Serine proteases and their role in cancer cell metastasis
Sajedeh Eghbali - Maryam Heydari - Zahra Rezvani
پلیفنولهای طبیعی بهعنوان عوامل ضد اکسایش در پیشگیری از سرطان
مریم منافی مقدم - علی رمضانی
تجربه زیسته زنان مبتلا به سرطان پستان در شهر زاهدان
الهام شیردل - محدثه ستوده
Curbing Lung Cancer by Humanizing Urban Roads (Case Study: Challenges of Zanjan Imam Street Pedestrianization)
Mahdi Moghimi
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.3