0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان
The anticancer effects of coffee
نویسندگان :
Fatemeh Sadat Jafarzadeh
1
Zohreh Zahraei
2
1- دانشگاه کاشان
2- دانشگاه کاشان
کلمات کلیدی :
Antioxidant properties،Cancer،Coffee
چکیده :
Coffee is one of the world's most common and widely consumed drinks. The potential relationship between coffee and cancer is one of the most controversial topics in society because coffee consumption is a factor in preventing the development of cancer. However, there are also many debates surrounding the effects of consuming coffee. This article aims to explore the causes and effects of coffee on cancer and examine its impact on all types of cancers.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارتباط بین تمرینات ورزشی در پیشگیری و بهبود سرطان و استرس اکسیداتیو سلولی
منصوره کریمی
پلیفنولهای طبیعی بهعنوان عوامل ضد اکسایش در پیشگیری از سرطان
مریم منافی مقدم - علی رمضانی
نگاهی به تاثیر مدلسازی ریاضی و هوش مصنوعی در پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان
محمدباقر کاظمی - محمدرضا قائمی - میر حمید الماسی
ارزیابی پتانسیل لیکوپن استخراج شده از ضایعات گوجهفرنگی در پیشگیری و درمان سرطان
سارا ملکوتی - الهام انصاریان - میلاد شقاقی رنجبر - سیما فریدونی
Molecular mechanisms underlying the benefits of exercise in cancer
Maryamalsadat Emami - Rastegar Hoseini
تاثیر تمرین هوازی رت های پدر و مادر قبل از بارداری و فعالیت بدنی رت مادر حین بارداری بربیان ژن p53 و Bcl2 بافت رحم فرزندان ماده آن ها
فاطمه اوصانلو - علی سیاح - اکرم کریمی اصل
مدلسازی ریاضی تاثیر چاقی بر ابتلا، پیشرفت و درمان سرطان روده
آناهیتا بابائی - اباذر عرب عامری
Discovery of Genes Differentially Expressed in Gastric Cancer
Maryam Moradi - Sarah L Kerns
فعالیت بدنی 3 ماهه و کاهش توده چربی می تواند نشانگرهای التهابی مرتبط با سرطان سینه را در زنان یائسه چاق و دارای اضافه وزن تنظیم می کند.
مریم حیدریان - وحید ساری صراف - جواد وکیلی
خواص ضد اکسایش عصارههای دو گونهی مرزه بختیاری و معمولی
پرستو علیپور سامانی - منصوره قوام
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.5