0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان
مروری بر ترکیبات زیست فعال و اثرات ضد سرطانی گیاه .Salvia reuterana Boiss با رویکرد نانو
نویسندگان :
شهاب اوجانی
1
منصوره قوام
2
1- پژوهشگر پسادکتری، دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین، دانشگاه کاشان، کاشان، ایران.
2- دانشیار، دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین، دانشگاه کاشان، کاشان، ایران.
کلمات کلیدی :
اثرات ضد سرطانی،ترکیبات زیست فعال،گیاه مریم گلی اصفهانی،نانو
چکیده :
سابقه و هدف: سومین علت مرگ در ایران سرطان است که در سال های گذشته نیز میزان این مرگ ناشی از سرطان رو به افزایش بوده است. یکی از شیوههای درمان سرطان، استفاده از ترکیبات موثره گیاهان دارویی می باشد که به عنوان القاکننده آپوپتوز هستند، در این راستا، یکی از اقدامات مهم، بررسی گیاهان دارویی و شناخت ترکیبات موثره آن ها به منظور ساخت داروهای جدید ضد سرطان با استفاده از فناوری نانو است. هدف از مطالعه حاضر مروری بر ترکیبات زیست فعال و اثرات ضد سرطانی گیاه مریم گلی با رویکرد نانو می باشد. روش شناسی: در این بررسی مروری ساده با استفاده از کلمات کلیدی اثرات ضد سرطانی، ترکیبات زیست فعال، گیاه مریم گلی اصفهانی و نانو جست و جو در پایگاه های معتبر مانند Google Scholar،Science Direct ، Elsevier و غیره انجام شد. نتایج: بر اساس یافته های این بررسی مشخص شد که از متابولیت های ثانویه آن می توان به ترپنوئيدها، فنوليک اسيدها و فلاونوئيدها اشاره نمود. نتیجه گیری کلی: در مجموع می توان گفت که گیاه مریم گلی اصفهانی به دلیل داشتن متابولیت های ثانویه خاص می تواند بر روی رده سلول های سرطانی سینه، ریه و کبد موثر واقع شود. بنابراین با استفاده از فناوری نانو و انجام آزمایشات بالینی می توان از ترکیبات موثره این گیاه برای پیشگیری از سرطان استفاده کرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Effectiveness of using nutrient nanoparticles in cancer prevention
Maryam Heydari - Sajedeh Eghbali - Zahra Rezvani
سرطان و رویکرد سبز پیشگیری و درمان
راضیه بیگلری فراش - نجم الدین مرتضوی - مهسا فاتح
A novel multivariate Poisson distribution: forecasting the number of cancer deaths in Iran
Maryam Sharafi - Zohre Shishebor
Anticancer properties of polyphenolic compounds in two plants, Ruellia simplex C. Wright and Oenothera speciosa Nutt
Farzaneh Chakeri - Zohreh Zahraei
Possibilities of Ascorbic acid for prevention of cancer
Sara Jafarpishe - Zahra Rezvani
Dietary flavonoids with diverse anticancer properties
Elham Ansarian - Mandana Bimakr - Ali Ganjloo
شخصیت و سرطان: یافتههای پژوهشی چه میگویند؟
مهسا حسینی - مریم صالح زاده
نقش کاروتنوئید در پیشگیری از ابتلا به سرطان: یک مطالعه مروری
ابوالفضل حسنعلیزاده - تینا محمدزاده
غنی سازی تخم مرغ با اسید پونیسیک راهی نوین برای کمک به پیشگیری از سرطان
علیرضا قراگوزلو - فرشید خیری - جواد نصر - مصطفی فغانی
بهبود تشخیص تومور مغزی با تلفیق شبکه های عصبی کانولوشنی و الگوریتم های تکاملی
سکینه اسدی امیری - هاتف حسین پور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.3