0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان
نقش نان های فراسودمند بر بهبود تغذیه و پیشگیری از سرطان
نویسندگان :
فاطمه قلیزاده
1
ماندانا بیمکر
2
علی گنجلو
3
1- دانشگاه زنجان
2- دانشگاه زنجان
3- دانشگاه زنجان
کلمات کلیدی :
پیشگیری از سرطان،ترکیبات زیست فعال،تغذیه،رادیکال های آزاد،نان فراسودمند
چکیده :
سرطان یک اصطلاح کلی است که شامل رشد غیرطبیعی سلولهای تغییر یافته با توانایی حمله یا انتشار به سایر قسمتهای بدن میباشد. رادیکال های آزاد نقش قابل توجهی در ایجاد و توسعه سرطان دارند. تغذیه و سبک زندگی انسان میتواند تاثیر به سزایی در مهار رادیکال های آزاد و لذا پیشگیری از ابتلا به سرطان داشته باشند. یکی از روش های موثر در پیشگیری از ابتلا به سرطان، استفاده از ترکیبات زیست فعال گیاهی به ویژه پلی فنول ها است که میتوان از آنها به عنوان ترکیب افزودنی برای تولید محصولات غذایی فراسودمند استفاده نمود. از آنجایی که غلات و به خصوص نان بخش قابل توجهی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند از اهمیت تغذیه ای قابل توجهی برخوردار است. نان بهعنوان قوت غالب مردم می تواند حامل مناسب مواد تغذیهای ارزشمند در جهت بهبود سلامت انسان محسوب شود. در این مقاله بر اهمیت بررسی نقش نان های فراسودمند بر بهبود تغذیه و پیشگیری از سرطان پرداخته شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تحلیل فضایی میزان بروز سرطان سینه در شهر زنجان
رباب افشاری - علی محمدیان مصمم - علی بیگدلی - محمدامین بدیعی
بهبود تشخیص تومور مغزی با تلفیق شبکه های عصبی کانولوشنی و الگوریتم های تکاملی
سکینه اسدی امیری - هاتف حسین پور
Empowering Prevention: A Review of Modifiable Lifestyle Choices for Lowering Cancer Risk
Maryam Siahtiri - Zahra Rezvani
استفاده از میدانهای مغناطیسی متناوب غیریکنواخت برای مقابله با سلولهای سرطانی با حداقل عوارض درمانی
رضا شیرسوار - حمید مباشری - یوسفعلی عابدینی - هادی نظری - سعید ملائی - بهنام شیرسوار
نقش تغذیه در سطوح مختلف پیشگیری از سرطان سینه: یک مطالعه مروری
سیمین حجهالاسلامی - فیروزه پیامنی
مطالعه تغییرات انرژی امواج رادیویی نسبت به فاصله در آنتن های تلفن همراه(BTS) به منظور پایش و پیشگیری از سرطان (شهر مورد مطالعه زنجان)
سارا محمدی - یوسفعلی عابدینی - حبیب اله زلفخانی - فرامرز مجیدی - حمیدرضا مهاجری - مینو نور
فعالیت بدنی 3 ماهه و کاهش توده چربی می تواند نشانگرهای التهابی مرتبط با سرطان سینه را در زنان یائسه چاق و دارای اضافه وزن تنظیم می کند.
مریم حیدریان - وحید ساری صراف - جواد وکیلی
The effects of prebiotics and probiotics on irritable bowel syndrome
Majid Rahemi Haghighi - Ali Rahemi Haghighi - Ali Fereidouni
Saffron (Crocus sativus L.): A Promising Phytochemical Source for Cancer Prevention and Treatment
Fatemeh Eslami - Zahra Rezvani - Zeinab Toluei
Molecular mechanisms underlying the benefits of exercise in cancer
Maryamalsadat Emami - Rastegar Hoseini
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.1