0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان
نقش نان های فراسودمند بر بهبود تغذیه و پیشگیری از سرطان
نویسندگان :
فاطمه قلیزاده
1
ماندانا بیمکر
2
علی گنجلو
3
1- دانشگاه زنجان
2- دانشگاه زنجان
3- دانشگاه زنجان
کلمات کلیدی :
پیشگیری از سرطان،ترکیبات زیست فعال،تغذیه،رادیکال های آزاد،نان فراسودمند
چکیده :
سرطان یک اصطلاح کلی است که شامل رشد غیرطبیعی سلولهای تغییر یافته با توانایی حمله یا انتشار به سایر قسمتهای بدن میباشد. رادیکال های آزاد نقش قابل توجهی در ایجاد و توسعه سرطان دارند. تغذیه و سبک زندگی انسان میتواند تاثیر به سزایی در مهار رادیکال های آزاد و لذا پیشگیری از ابتلا به سرطان داشته باشند. یکی از روش های موثر در پیشگیری از ابتلا به سرطان، استفاده از ترکیبات زیست فعال گیاهی به ویژه پلی فنول ها است که میتوان از آنها به عنوان ترکیب افزودنی برای تولید محصولات غذایی فراسودمند استفاده نمود. از آنجایی که غلات و به خصوص نان بخش قابل توجهی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند از اهمیت تغذیه ای قابل توجهی برخوردار است. نان بهعنوان قوت غالب مردم می تواند حامل مناسب مواد تغذیهای ارزشمند در جهت بهبود سلامت انسان محسوب شود. در این مقاله بر اهمیت بررسی نقش نان های فراسودمند بر بهبود تغذیه و پیشگیری از سرطان پرداخته شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش تغذیه در سطوح مختلف پیشگیری از سرطان سینه: یک مطالعه مروری
سیمین حجهالاسلامی - فیروزه پیامنی
خواص ضد اکسایش عصارههای دو گونهی مرزه بختیاری و معمولی
پرستو علیپور سامانی - منصوره قوام
بهرهگیری از هوش مصنوعی در تشخیص و درمان سرطان سینه
محمدباقر کاظمی - فاطمه راعی - رضا احمدی
اثر تمرینات هوازی و مقاومتی در پیشگیری و درمان سرطان
منصوره کریمی - مهسا احمدی - محدثه قلی آبادی - دانیال سپاهی - نرگس چنارانی - معصومه الیاسی - پرنیا مرحمتی - فاطمه حمزه نژاد - سمانه خوجه - الناز معقولی
مدلسازی پیشرفت و درمان سرطان با نظریه بازیها
فاطمه توکلی زانیانی - داود محمدپور - جواد سلیمی
سرطان و رویکرد سبز پیشگیری و درمان
راضیه بیگلری فراش - نجم الدین مرتضوی - مهسا فاتح
نقش استرس در پیشگیری از سرطان: یک مطالعه مروری
جابر علیزاده گورادل - محمدجواد تیموری - مینا وثاقتی
راهبردهای کاهش تجمع نیترات در سبزی های برگی در جهت پیشگیری از سرطان
طاهر برزگر
شخصیت و سرطان: یافتههای پژوهشی چه میگویند؟
مهسا حسینی - مریم صالح زاده
Possibilities of Ascorbic acid for prevention of cancer
Sara Jafarpishe - Zahra Rezvani
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.5