0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان
سرطانزایی و توکسیسیتی مواد حاصل از فرآوری حرارتی مواد غذایی
نویسندگان :
فاطمه رضائی
1
الهام زاده هاشم
2
1- دانشگاه ارومیه
2- دانشگاه ارومیه
کلمات کلیدی :
آکرولئین،آکریل آمید،مواد سرطانزا،مواد غذایی،هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای.
چکیده :
فرآیندهای مختلف مورد استفاده در آمادهسازی و نگهداری مواد غذایی باعث افزایش ایمنی، بهبود کیفیت حسی، نابودسازی میکروارگانیسمها و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی میگردد؛ با این وجود، یکی از نتایج فرآوری مواد غذایی آن است که در برخی از موارد، عمل فرآوری میتواند ترکیبات نامطلوب متعددی را تشکیل دهد که این ترکیبات اثرات سمی و بیولوژیک مختلفی را بر بدن دارند. امروزه بیماریهای مختلف بویژه سرطان و مواد سرطانزا از مباحث بسیار مهم در مجامع علمی و عمومی است. با گسترش روز افزون مواد اولیه جدید و فرآیندهای ناسالم، شناسایی و معرفی ترکیبات سرطانزا و نحوه تشکیل آنها در مواد غذایی از اهمیّت بسزایی برخوردار است. فرآیندهای حرارتی مانند سرخ کردن، بو دادن، کباب کردن، پختن و ... باعث تشکیل برخی از این مواد میشوند. مواد حاصل از فرآوری گرمایی و به صورت ویژه آکریلآمید، آکرولئین و هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای هر سه دارای عوارض سرطانزایی و جهشزایی و ایجاد اختلالات دیگر در بدن میباشند و با در نظر گرفتن مدت زمان و نوع مواجهه این تأثیرات میتواند بیشتر و خطرناکتر گردد. در این مقاله ما به مروری مختصر در مورد تشکیل و سمیت آکریلآمیدها، آکرولئین و هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای در طی فرآیندهای حرارتی در مواد غذایی پرداختهایم.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مدلسازی ریاضی تاثیر چاقی بر ابتلا، پیشرفت و درمان سرطان روده
آناهیتا بابائی - اباذر عرب عامری
غنی سازی تخم مرغ با اسید پونیسیک راهی نوین برای کمک به پیشگیری از سرطان
علیرضا قراگوزلو - فرشید خیری - جواد نصر - مصطفی فغانی
ترکیبات زیستفعال گیاهی و کاهش عاملِﺧﻄﺮ سرطان
محسن زندی - علی گنجلو - ماندانا بیمکر
شخصیت و سرطان: یافتههای پژوهشی چه میگویند؟
مهسا حسینی - مریم صالح زاده
Discovery of Genes Differentially Expressed in Gastric Cancer
Maryam Moradi - Sarah L Kerns
راهبردهای خودمدیریتی در پبشگیری از سرطان
رضا پیرایش - محمد بیگدلی - حامد رستگارنیا
Antioxidant and anticancer properties of phycocyanin
Zahra Fadaie - Zeinab Tolue - Sayyed Ali Hosseini Tafreshi
Melanoma Skin Cancer Prediction Using VGG19 and DenseNet121
Sekineh Asadi Amiri - Amirhossein Zare Kordkheili
Model Generation and Prediction of Breast Cancer Malignancy Using Machine Learning Algorithms
Hadi Tabesh - Elham Ansari - Ardavan Astanei
The anticancer effects of different species of Cynanchum
Nazanin Shamaei - Zohreh Zahraei
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.5