0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان
اهمیت ماست فراسودمند در پیشگیری از ابتلا به سرطان
نویسندگان :
مبینا باقری
1
ماندانا بیمکر
2
علی گنجلو
3
1- دانشگاه زنجان
2- دانشگاه زنجان
3- دانشگاه زنجان
کلمات کلیدی :
ماست فراسودمند،سرطان،رژیم غذایی،ضد اکسایش
چکیده :
بهصورت کلی، سرطان پس از بیماریهای قلبی عروقی دومین علت مرگومیر در اغلب کشورهای جهان است. محققان در حوزه صنعت غذا و تغذیه در حال بررسی چگونگی ارتباط بین مواد غذایی با ریسک ابتلا به سرطان هستند. ازاینرو، محققان صنعت غذا همواره به دنبال تولید محصولات غنی شده با ویتامینها، پروبیوتیکها، پلیفنولها و سایر ترکیبات زیست فعال بهمنظور افزایش ارزش غذایی، بهبود عملکرد فیزیولوژیکی و سلامت مصرفکنندگان هستند. در سالهای اخیر مواد غذایی فراسودمند باتوجهبه ویژگی سلامتمحورشان بهویژه در پیشگیری از ابتلا به سرطان بهعنوان محصولات نوآورانه موردتوجه قرار گرفتهاند. در این میان، محصولات لبنی بهویژه ماست به دلیل در برگرفتن سهم بزرگی از رژیم غذایی مردم میتواند گزینه مناسبی برای غنیسازی باشد. در این مقاله مروری به بررسی تأثیر مصرف ماستهای فراسودمند بر کاهش خطر ابتلا به سرطان و پیشگیری از آن پرداخته شده است. از جمله دلایل احتمالی این اثرات میتواند تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهابهای مزمن از طریق افزایش ظرفیتهای ضد اکسایشی و محتوای فنولی و تولید ترکیبات ضدسرطان توسط پروبیوتیکها باشد. بهصورت کلی، استفاده از ماست فراسودمند میتواند بهعنوان یک روش مؤثر و مناسب در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مختلف نظیر سرطان در نظر گرفته شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقاط کوانتومی در تصویربرداری سلولهای سرطانی
فرشته علیزاده - سارا دانشجو
استراتژی های تولید داروی گیاهی ضد سرطان
راضیه بیگلری فراش - نجم الدین مرتضوی - محسن ثانی خانی
The effect of exercise and nutrition on cancer: a review
Ako Moradi
شناسایی مولکولی پاپیلوماویروس های تیپ 16 و 18 جدا شده از زنان مبتلا به سرطان دهانه رحم
مجتبی ساده
استفاده از میدانهای مغناطیسی متناوب غیریکنواخت برای مقابله با سلولهای سرطانی با حداقل عوارض درمانی
رضا شیرسوار - حمید مباشری - یوسفعلی عابدینی - هادی نظری - سعید ملائی - بهنام شیرسوار
ارتباط بین تمرینات ورزشی در پیشگیری و بهبود سرطان و استرس اکسیداتیو سلولی
منصوره کریمی
بررسی تاثیر نانو ذرات اکسید روی بر میزان مرگ و میر سلول های سرطانی معده رده سلولی AGS
شیوا کل آذر - سلمان مهاجرمازندرانی - لطیفه کریمزاده بارده ای - محمد رستمی
Effectiveness of using nutrient nanoparticles in cancer prevention
Maryam Heydari - Sajedeh Eghbali - Zahra Rezvani
A novel multivariate Poisson distribution: forecasting the number of cancer deaths in Iran
Maryam Sharafi - Zohre Shishebor
غنی سازی تخم مرغ با اسید پونیسیک راهی نوین برای کمک به پیشگیری از سرطان
علیرضا قراگوزلو - فرشید خیری - جواد نصر - مصطفی فغانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.1